Lederwaren en damestassen van de mooiste merken

Waar ben je als vrouw zonder goede tas? Nergens toch? En waar kom je zonder goede koffer? Precies… Bij Le Cachet in Alkmaar vind je lederwaren en (dames)tassen van de beste en mooiste merken. Kwaliteit die een leven lang meegaat. Kom langs in onze winkel voor ons assortiment luxe merktassen.

Gerenommeerde merken

Alle merken tassen, koffers en portemonnees die wij aanbieden zijn: American Tourister, Campomaggi, Castelijn & Beerens, Caterina Lucchi, Claudio Ferrici, DKNY, Eastpak, Gianni Chiarini, Gigi Fratelli, Guess, Herschel, Hester van Eeghen, Longchamp, My Paperbag, Plevier, Renato Angi, Saccoo, Samsonite, The North Face.

Merktassen

Damestassen, reistassen, zakelijke tassen: bij Le Cachet weten we hoe belangrijk het is om een goede tas te hebben voor al je spullen en bagage. Een tas die stevig is, stijlvol en betrouwbaar, maar vooral heel mooi. Want het is nu eenmaal een belangrijke accessoire die je bijna dagelijks met je meedraagt. In onze collectie vind je tassen van bekende merken. Omdat wij geloven dat goede tassen in de loop der jaren steeds mooier worden in plaats van slechter. En dus een goede investering zijn.

Merkportemonnees en reiskoffers

Net als bij tassen geldt ook voor portemonnees en koffers dat er grote prijs- en kwaliteitsverschillen bestaan. Daarom vind je in onze winkel portemonnees van gerenommeerde merken. Van boterzacht leer, in handige uitvoeringen en prachtige, natuurlijke kleuren.

Ben je op zoek naar damestassen of lederwaren van hoge kwaliteit, maar niet voor de hoogste prijs? Kom dan langs bij Le Cachet.

Vergeet niet onze unieke kortingsbon te gebruiken op alle topmerken!
10% kortingsbon