Schooltassen kopen bij Le Cachet: Eastpak en meer

Als scholier zeul je de hele dag rond met boeken of een laptop, dus is een stevige tas erg belangrijk. Natuurlijk moet hij er ook goed uitzien, want de tas is een bepalend mode-item. Eastpak is al jarenlang populair op middelbare scholen. Maar gelukkig wil niet iedereen hetzelfde. Schooltassen kopen? Bij Le Cachet vind je de beste en mooiste merken onder één dak.

Eastpak schooltassen

Zware boeken, scherpe sleutelbossen, vieze vloeren: een schooltas moet tegen een stootje kunnen. Eastpak schooltassen staan daarom bekend. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, zoals Back to Work, Provider, Out of Office en de Padded Pak’r. Dit laatste model is al ruim 30 jaar het meest populair. De tassen bieden voldoende ruimte voor alle schoolspullen, dragen comfortabel dankzij de gewatteerde schouderbanden en worden ieder jaar voorzien van nieuwe, eigentijdse prints.

Andere topmerken

Naast Eastpak zijn er meer tassenmerken die zich richten op school en werk. Zo vind je in onze collectie ook een prachtige rugtas van Samsonite en stijlvolle rugzakken van Herschel. Die laatsten hebben een handige magneetsluiting, een 13-inch laptopvak en gewatteerde vlakken voor extra comfort. Bekijk alle rugtassen in verschillende, gave kleuren en uitvoeringen.

Schooltassen kopen bij Le Cachet in Alkmaar

Schooltassen kopen? Kom dan eens langs bij Le Cachet in Alkmaar en probeer ze uit. Zo weet je zeker dat een tas lekker draagt én leuk staat. Ieder jaar vind je nieuwe Eastpak schooltassen en andere merken in onze winkel. Welke tas past bij jou? Natuurlijk geven we je graag advies om een trendy (maar toch unieke) schooltas te vinden. Neem dan even contact op.

Vergeet niet onze unieke kortingsbon te gebruiken op alle topmerken!
10% kortingsbon