Reistassen en reiskoffers kopen? Le Cachet

Een goede reis begint met een goede koffer. Bij Le Cachet helpen we je daar graag mee op weg. Waar ga je heen? Hoe groot of klein moet jouw bagage zijn? In onze nieuwe travelcorner vind je prachtige trolleys en reistassen van onder andere Samsonite en American Tourister. Kleurrijk, stevig en stijlvol. Stuk voor stuk.

Kies een goede

Er zijn verschillende eisen waaraan een goede reiskoffer- of tas moet voldoen. Natuurlijk moet de tas voldoende opbergruimte hebben, dat op de eerste plaats. Maar het is ook belangrijk dat hij gebruiksvriendelijk is. Zo moet de koffer goed rijden en is het fijn als een reistas comfortabele, gewatteerde banden heeft zodat hij lekker draagt. Bedenk goed voor welk soort reizen je jouw koffer wilt gebruiken en maak dan een goede keuze.

Samsonite koffers en reistassen

Samsonite is een Amerikaanse leverancier van kwaliteitskoffers in vrijwel alle soorten en maten. Of je nu liever een stoffen exemplaar op 4 wieltjes wilt of een kunststof koffer met een uittrekbare stang: in onze winkel vind je een uitgebreid assortiment. In prachtige kleuren en fijne uitvoeringen. Bijvoorbeeld met een handig tussenschot, kledinghoes, cijferslot of extra handvat aan de zijkant. Kortom: de beste koffers, voor de beste prijs.

American Tourister reiskoffers

American Tourister is, net als Samsonite, een Amerikaans bagagemerk. De eerste fabriek werd opgezet in 1933. Precies zestig jaar later werd American Tourister overgenomen door Samsonite, waardoor de bekendste labels uit de reiswereld samenkwamen. De superieure kwaliteit van de koffers is gelijk, de uitvoering iets verschillend. American Tourister richt zich op jong, hip en kleurrijk. Bekijk bijvoorbeeld eens de neon-roze of gifgroene ‘Airforce 1’ in onze collectie.

De mooiste reiskoffers kopen bij Le Cachet

Een nieuwe reiskoffer kopen? Of een handige reistas nodig? Kom de hele collectie bekijken in onze winkel aan de Boterstraat 15 in Alkmaar.

Vergeet niet onze unieke kortingsbon te gebruiken op alle topmerken!
10% kortingsbon